29
Jul

Geen oefenwedstrijden tot 25 augustus.

Voetbal Vlaanderen heeft beslist dat alle regionale wedstrijden in het veldvoetbal, minivoetbal en Futsal niet mogen doorgaan tot en met 25 augustus.
lees verder
17
Jul

Dimitri Wagemans keert terug naar PIBO!

Dimitri Wagemans keert terug naar PIBO Hoeselt. De 25-jarige Hoeselaar speelt twee jaar na zijn vertrek opnieuw in sporthal Ter Kommen.
lees verder
02
Jul

Ex-jeugdspeler Cyriel Dessers trekt naar KRC Genk.

De transfer van voormalig jeugdspeler Cyriel Dessers naar KRC Genk is officieel rond.
lees verder
Pagina 1 van 275 »

Meer nieuws

30
Jun

Bart Verjans is nieuwe algemeen directeur.

Bart Verjans is de nieuwe algemeen directeur van PIBO Hoeselt. De 44-jarige Bilzenaar is de opvolger van clubstichter Olivier Boyen, die achter de schermen Verjans zal blijven ondersteunen.
20
Jun

Reeksindeling 2020-2021 bekend.

De reeks voor het seizoen 2020-2021 werd zopas bekendgemaakt. PIBO speelt opnieuw in tweede nationale B, dat twaalf ploegen telt.
09
Jun

PIBO bedankt Vaelen, Decoster en Mignolet.

Na de bekendmaking van de inkomende transfers wil PIBO Hoeselt ook de uitgaande namen op een rij zetten. PIBO neemt afscheid van Glenn Vaelen, Jordi Decoster en Joost Mignolet.
27
May

PIBO verwelkomt doelman Juliann Fillieux.

PIBO Hoeselt rondde zopas zijn vierde inkomende transfer af: de 28-jarige doelman Juliann Fillieux komt naar sporthal Ter Kommen.
19
Apr

Transfernieuws: PIBO haalt Fory, Vandecaetsbeek en van Hoegee!

PIBO Hoeselt realiseerde de voorbije periode drie inkomende transfers: Ian Fory, Falke Vandecaetsbeek en Robin van Hoegee komen de kern van de nieuwe PIBO-coach Carmelo Nieddu versterken. 
12
Mar

U21 voor derde jaar op rij naar finale Beker van Belgiƫ!

Onze U21 spelen voor het derde (!!) jaar op rij de finale van de Beker van België. PIBO klopte gisterenavond FT Antwerpen met 1-3.
11
Mar

U21 spelen vanavond halve finale Beker van Belgiƫ.

Vanavond spelen onze U21 een echte kraker: de halve finale van de Beker van België in en tegen FT Antwerpen
07
Mar

PIBO alweer onderuit in tweede helft.

PIBO Hoeselt verloor gisterenavond met 9-3 bij koploper ZVC United Wellen. PIBO leidde aan de rust met 1-3, maar ging na de pauze - weliswaar met vertekende cijfers - opnieuw kopje onder.
29
Feb

PIBO verliest met 4-6 van sterk Aarschot.

PIBO Hoeselt gaf gisterenavond het volle pond en kwam 2-0 op voorsprong, maar botste op een uitgebalanceerder en sterker FP Aarschot. De bezoekers toonden het beste zaalvoetbal in tweede nationale en wonnen verdiend met 4-6.
23
Feb

PIBO verliest bij FULL Genk.

PIBO Hoeselt had tot vrijdagavond nog een minieme kans op de begeerde top twee, maar mag die ambitie nu definitief opbergen. FULL Genk won met 5-2.
Pagina 1 van 275 »