10
Sep

PIBO opent morgen seizoen - publiek toegelaten!

PIBO Hoeselt speelt morgenavond zijn eerste competitiewedstrijd tegen FC Inter Hoei. Aftrap om 21.15 uur in Ter Kommen. Belangrijk en positief nieuws: na constructief overleg met de gemeente mag er voor het eerst opnieuw voor publiek gespeeld worden. Onze club mag 150 toeschouwers ontvangen. Oprechte dank aan de gemeente voor de goede samenwerking.

Om alles in goede banen te leiden, vraagt PIBO aan alle supporters om zijn of haar aanwezigheid via info@zvcpibo.be te bevestigen. Dat kan tot vrijdagmiddag 16 uur. Er staan geen tribunes in Ter Kommen, maar PIBO zorgt voor stoelen: ofwel per doorgegeven bubbel ofwel op anderhalve meter van mekaar. Voor wie niet inschrijft, geldt het principe ‘vol is vol’.

In de sporthal zijn mondmaskers verplicht en er staat ontsmettingsgel aan de ingang van de sporthal. Hierbij een oproep aan alle supporters om samen alles vlot te laten verlopen.

De beloften openen hun seizoen om 20 uur, eveneens tegen Hoei, en PIBO S speelt om 19 uur tegen Spartak Armenia Sint-Truiden.

Na de wedstrijd van de A-ploeg worden naar jaarlijkse traditie de Gouden Slof (A-ploeg), Zilveren Slof (beloften) en Stoffen Slof (PIBO S) uitgereikt. Normaliter gebeurt dat op het einde van het seizoen, maar door het coronavirus moest de uitreiking enkele maanden opgeschoven worden.

Wie worden de opvolgers van Thibeau Dochez (Gouden Slof), Sam Pieraerts (Zilveren Slof) en Jeroen Put (Stoffen Slof)? Morgenavond weten we het!